måndag, mars 24, 2008

Jag!? En miljöfara

På senaste tiden har det mesta av överbliven tid gått åt till skogsarbete, minnesgoda bloggläsare minns kanske när jag höll på att tappa mustaschen p.g.a. skogsarbetet. Nu har jag ägnat mig åt att klyva eländet, hittills har jag med god hjälp av mina barn lyckats klyva och köra in drygt 20 kbm. Men idag satte jag arbetet i vrångstrupen. De sa på radion att en stor bov till den globala uppvärmningen och speciellt för Himalayas glaciärers överlevnad är sotpartiklar som vi som eldar släpper ut i atmosfären, man skyllde det mesta på matlagning över öppen eld i u-länderna. Men vi gör av med 12-14 kbm ved varje år för att värma upp huset..... Hur man än vänder sig har man rumpan bak. Enda alternativet är svindyr el....... Jag är kanske en miljöfara!!??

Nu har vi satt igång byggandet på lite större allvar, i tisdags gick vi igenom de senaste ändringarna och startade processen med själva konstruktionen. Om några veckor får ni nog se grävskoporna..... Det är ju fan att allt ska ta sån tid, men den som väntar på något gott.....
Vi kommer att ha en liten butiksdel, självklart med de tillbehör som kan behövas till tvätten av bilar o hundar. Men vad vill man som kund se på våra hyllor? Alla som har idéer, hör av er...... Vad saknar vi i stan? Vad behöver konkurrensutsättas?

3 kommentarer:

Anonym sa...

De Köping saknar är dig på macken ..
För den personen som tog efter dig kan man nästan tro är efter på något sätt. Va in och handlade för nån vecka sedan och fick se en lång kö med folk och mannen i kassan tog väldigt bra tid på sig på varje kund. först trodde jag de va en nybörjare men sen några dagar senare fick jag veta att de va chefen. kunde inte tro att de va sant är jag fick höra att han redan haft macken ett tag. Vad är de för en pajas du sålt macken till..

Dan sa...

Hej Stefan, att vi inte gjorde någon stor grej av försäljningen var för att Örjan som han heter, inte ville att det skulle märkas så mycket. Det kan man ju förstå. Men sen har jag hört många historier lik din. Nu har jag t.o.m. gett upp själv. Sedan förra veckan tankar vi och tvättar hyrbilarna på andra macken. Vi har i alla fall kommit igång med nybygget så framåt hösten är du välkommen till oss igen.

Anonym sa...

Håller med Stefan . Vad är de för en karl