söndag, maj 10, 2009

Kors i taket...

Fantastiskt!!!!!!! Vi tog oss fram till Seattle alldeles utan strul, inga förseningar, ingen trängsel, gott om plats på flyget, jag hade en hel rad för mig själv, bra filmer ombord och vattnet kom från Skottland.... Jag ska nog inte flyga med någon annan än BA i fortsättningen.

Väl i Seattle 21 timmar efter att vi lämnat Kungsör blev vi mötta av kompisen Bruce som tänkte skjutsa oss till hotellet, han var något optimistisk när han trodde att han skulle få in 6 stycken mer eller mindre runda människor med 2 väskor vardera i en Ford Windstar, men efter lite bök och knök kom vi underfund med att om vi satte oss först och Bruce stoppade in väskorna "på" oss så gick det, där fick vi för den rymliga flygningen, tur det bara var en kvart till hotellet.
Vi checkade in och skulle ta en öl, men hotellet serverade inga, så vi drog till närmaste bar, den hette The Bull Pen, men hette tidigare The Spanish Castle och är man i Seattle och hittar den puben då måste det ju vara Jimi Hendrix gamla favoritställe, och mycket riktigt. Tänk, jag har kanske suttit i samma stol som en legend........

Inga kommentarer: