måndag, oktober 12, 2009

Äntligen hemma....


Idag kom den, min länge jagade flaska Ardmore 30 yo, efter en resa som startade i Kennetmonth i Skottland, mellanlandade den hos en Whiskyspecialist i New York som skickade den vidare Bremerton, WA, alltså tvärs över hela Amerika, därifrån har den färdats tillbaka till Europa men den här gången till Kungsör. Nu står den bland sina Ardmore-systrar i min samling och förgyller sin plats. Min flaska är den 509:e, undrar hur många som är urdruckna?

Idag ringde Gösta Westling från P4 Västmanland, han undrade om jag ville komma till studion och prata gentlemannaskap, det var ju en ny variant att inte få prata mustascher även om det blir svårt att inte komma in på. Om någon är intresserad så är det fredag den 23 mellan 11 och 12.


Lite senare idag fick jag ett mail från en kille som skriver för RoverLand, en tidning som handlar om Land Rover. Han undrade om jag hade lust att skriva lite om Discovery3 i tidningen..... Känns inte som om jag har tid med det, men berättade att det finns en del att sno från min blogg. Vilket han gjorde, jag fick nyss ytterligare ett mail där han hade hittat en blogg, och undrade om jag kunde sända länkar till fler. Det gjorde jag. Nu tror jag inte många av er bloggläsare, läser RoverLand, men det är ju ändå kul att komma i tryck.

Inga kommentarer: