onsdag, februari 28, 2007

Att dra eller inte

Varför talar inte kvinnor och män samma språk? Har just haft en diskussion med hustrun. Hon tycks uppfatta det jag säger som något i stil med; Jhf idasgfiu hudgfuy! Guiudfiua uytyegjs… När jag så lyssnar på hennes svar verkar hon prata om något helt annat. Konstig värld..!?

Skönt med söndagar, jag tog en lång promenad med hunden, sedan satte jag mig framför datorn och började fundera på nya grepp inom marknadsföringen. OJ, vad idéer jag fick plötsligt. Hoppas jag kan finna tid att utveckla och sätta dem i verket. Det sägs ju att stress inte är hälsosamt, men den stress jag känner nu måste väl ändå vara positiv. Jag måste hitta någon att testa detta på.

Jag läste häromdagen på Magazin24.se att vi som bor i Kungsör har högst genomsnittsinkomst i Västra Mälardalen, även om det inte var några svindlande summor är det alltid kul att vara bäst i något. Jag läste också kommentaren till artikeln, där var det någon skällde om högt skattetryck under mångårigt socialistiskt styre, han uppmanade oss att så snabbt som möjligt lämna landet. Jag undrar om han själv gjort slag i saken. Visst, jag håller i mångt och mycket med, vi har fruktansvärt höga skatter, men det verkar ju inte vara någon skillnad på styre, även om det blev något lägre inkomstskatt för oss som jobbar. Det totala skattetrycket kvarstår dock, och då tycker jag inte man kan se någon skillnad på vilket styre. Men visst skulle jag gärna lämna landet, inte enbart för skatternas skull, men jag har fått nys om en MC-uthyrning/researrangör som är till salu i Skottland. Synd att man sitter med så många åtaganden här hemma. Tänk om jag var tjugo år yngre och ändå hade mina erfarenheter. Då skulle jag……………

1 kommentar:

Anonym sa...

Den man som förstår sig på kvinnor fullt ut borde få Nobelpriset i medicin.