torsdag, januari 24, 2008

GPPNMJMU och Mona-Lisa

Jaha, så var det dags, det tog en stund men nu håller S på att rensa bort PN, MJ, MU och säkert ännu fler, GP´s sista bastioner håller på att falla, tänk så skönt. Den där PN har verkligen varit irriterande att höra, som en slags GP light.

För ett år sedan var det en hel del kommentarer runt Rotary, ganska intressant att läsa kommentarerna kring mina bloggar då. Nu tänker jag återigen sticka ut hakorna och framhålla Rotary som en fantastisk välgörenhetsorganisation. Vi har ju vårt projekt som har som mål att få en bättre miljö i skolan, men det kostar ju en slant att dra runt det. För ett år sedan "renoverade" vi i ordning en gammal bil som vi lottade ut. Nu ska vi istället göra en tavla.... En riktig oljemålning ska det bli. Vi i styrelsen och några inbjudna rikskändisar ska tillsammans måla en tavla som sedan ska auktioneras ut till högstbjudande, vart enda öre går sedan in i projektet för att våra barn ska få en bättre start i vuxenlivet. Därför är Rotary en fantastisk välgörenhetsorganisation, inga pengar försvinner i administration.
Om någon bloggläsare vill bjuda osett på detta mästerverk som kommer att ställa Mona-Lisa i skuggan är ni välkomna att höra av er.

Inga kommentarer: