måndag, mars 27, 2006

Katastrof...

Måndagar kan vara ett h…te. Eller jättekul. Idag var det kul, Jag har just varit i Västerås och debatterat med Näringsminister Thomas Östros, mycket intressant. Killen var visserligen trevlig och social på många sätt o vis, en jätteduktig retoriker, men politiker ut i fingerspetsarna. Först berättade han om hur bra det går med företagandet i Sverige och hur duktiga sossarna är på näringspolitik. Sen blev det vår tur att plocka sönder hans resonemang. Han såg ut som om han lyssnade, och höll faktiskt med i vissa frågor. Kändes lite som om han ville ta till sig det vi sa. Men han raserade det lilla förtroende han byggt genom att på slutklämmen beskylla oss som var där för att vara någon slags undergrupp till Moderaterna som försökte politisera våra frågor. Ska det komma från en som företräder ett parti som får tiotals miljoner i stöd av LO…?

Det var dessutom en bra dag, för Posten kom med en flaska till samlingarna. En 29 år gammal Whisky från North Port Brechin, som är ett av de destillerier som är nedlagda och därför lite svår att komma över. Undrar om jag ska öppna den? Man blir ju så nyfiken.

Tvättrollet tycks ha flyttat hemifrån för den här gången i alla fall. Slambrunnen är tömd och alla filter rengjorda. Nu kan man luta sig tillbaka och vänta på nästa katastrof…

Inga kommentarer: