måndag, augusti 28, 2006

Sista måndagen i frihet...

Nu börjar semestern ta slut, usch. Visst gillar jag att jobba, men alla måsten, alla blanketter till myndigheterna, all egenkontroll som ska redovisas o.s.v. Hemma har gräsmattan vuxit till en djungel, uppfarten har regnat sönder och säkert tusen saker till. Men ändå... borta bra, men hemma bäst. Talade med hustrun en stund, och visst ska det bli skönt att komma hem, få krama om familjen och om inte annat till en riktig säng. Hustrun berättade också att hunden knappt inte äter och mest ligger o deppar. Skönt att någon saknar en, men stackars Wilma. Idag börjar tydligen Filip & Fredriks nya program, jag har ingen aning om vilket program jag ska vara med i, det stod inget på hemsidan heller. Ni som kollar programmet kanske kan lämna en kommentar, här på bloggen.
Vi har i alla fall tagit oss till Inverness, idag utgick vi härifrån och körde norröver. Först till Dalmore Desttilery, där vi tyvärr bara fick titta på en flaska med 62 årig whisky. Den gick på auktion för £32,000. Helt sanslöst. Vi åkte vidare till Glenmorangie Desttilery, där hittade jag en flaska som bott i ett fat av färsk ek från Tyskland, ska bli spännande att se och smaka vad som hänt med den. Sedan åkte vi tvärs över landet till Ullapool, det är vanligtvis en underbart vacker väg att åka men idag blåste det smådjävlar, varför inte förresten, det är ju måndag, vi tog sen lunch där, vi beställde Seafood soap båda två. Vad fick vi? Jo, potatissoppa som någon lagt 4 musslor i, och en havskräfta bredvid. Nu är vi tillbaks i Inverness, och ska försöka hitta riktig mat, och sedan leta efter en pub med lite live musik.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Igår var det inte "ditt" program i alla fall, men det var jävligt roligt för det! Nästa program skulle vara från "Gnällbältet" och risken finns väl att det är det som du är med i. Däremot inte helt säkert eftersom "Värsta Språket" placerade Arboga i gnällbältet och Köping utanför.. En riktig cliffhanger med andra ord.. Det lär väl bli att kika på alla program helt enkelt =)

Anonym sa...

Hallå där! Vi har bytt namn!

Den 26 april kl 20.00 förändrades Koping.nu och blev Magazin24.se. I samband med namnbytet utökades också bevakningsområdet. Numera täcker vi kommunerna Köping, Arboga och Kungsör med omnejd.

För att komma till Magazin24, klicka här!

Glöm inte att uppdatera dina bokmärken och eventuella startsideadresser!