fredag, december 01, 2006

Långtidsminne...

Så var det december och fortfarande ingen snö, visserligen ganska skönt, inget snöskottande, billig uppvärmning och annat. Men det är ju så mörkt, och skitigt hemma på grusvägarna, hunden ser ut som en levande lerklump från någon skräckfilm när man varit ute. Inte är det bra för affärerna heller, ingen behöver ju spolarvätska för alla andra vägar är rena o.s.v. Man blir lite kluven, vill jag ha det enkelt själv? Eller vill jag sälja mer spolarvätska? Å andra sidan brukar det mesta var jämnjävligt, så det blir nog både kallt och snö… någon gång. Under tiden får man se fram emot lite ledigt i jul och öppna julkalenderluckor. Här är en länk till vår interaktiva variant, om någon är intresserad. http://www3.magazin24.se/okq8/lucka.asp

Det är inte bara jag som syns i pressen längre, igår damp senaste numret av Bensin & Butik in. Vilka var på framsidan? Jo, Maria o Maria. Kul tyckte jag… men Mariorna var inte fullt så entusiastiska. Kolla själva….. http://www.bensinochbutik.se/pdf/nr7_2006.pdf Å kom gärna med glada tillrop till tjejerna, det är de värda.

Äldstdottern Anna håller på att flytta hemifrån. Så nu har man en ”kul” tid fram för sig. Den här helgen kommer att gå åt till det, sedan ska minsta lillasystern, Ccilia, ha Annas rum. Jaha, tapetsera om, måla m.m. Då är det ju onödigt att näst minsta lillasystern, Ida, bor kvar i det delade större rum de haft. Hon får ta storebror Robins rum istället. Jaha, tapetsera om, måla m.m. Då ska naturligtvis storebror ha det större tidigare delade rummet. Jaha, tapetsera om, måla m.m. Pust… Undrar om barnen kommer ihåg det när mamma o pappa inte orkar måla huset själva….?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du visar upp personalen. Alltid kul att få se några fina tjejer och inte bara din flint jämt när det gäller macken.
Hoppas att det påverkar affärerna positivt

Anonym sa...

Det roligaste med julkalendrarna är ju när Krister utbrister "försök inte öppna en lucka i förtid" ;)