onsdag, januari 10, 2007

Storm

Det stormar, eller i alla fall gjorde. Beroende på hur man ser det. Den vädermässiga stormen har ju tack o lov lagt sig, ingen större skada skedd, hemma står huset kvar på sin plats. Värre var det på macken, en skylt i skärmtaket blåste ner och landade tvärs över huv och framruta på en bil. Tack o lov var det en av våra hyrbilar och inte en kundbil. Däremot stormar det fortfarande kring Carl Bildt och hans optionsaffärer. Det kan ju inte vara annat än den Svenska jantelagen som visar sitt fula tryne. Varför kan man inte unna en duktig affärsman att få tjäna en slant på sitt arbete? Man kan väl heller inte beskylla honom för att missbruka sitt ämbete när han avvecklar allt som kan ligga honom i fatet. Jag tror inte han hade en aning om att han skulle bli utrikesminister innan FR ringde. När det väl var ett faktum var han ju tvungen att avveckla sina åtaganden så snart som möjligt. Vilket han väl gjort, om man ska tro honom. Å handen på hjärtat, vem av oss skulle slänga bort fem miljoner för att ta ett jobb med lägre lön?? Dessutom är han väl den kunnigaste utrikesminister vi haft sen Palmes tid. Låt karlen göra sitt jobb. Sköter han inte det röstar vi bort honom. Vi lever väl för jösse namn i en demokrati. Vi blev ju, tack o lov, av med GP på det sättet. Det är ju uppenbarligen något som är sjukt i Sverige när det går till på det här sättet. Inte blir det väl bättre av att sossarna funderar på att skaffa sig MS….

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är rätt lustigt med dig Danne,vill du inte ha nåra kunder längre till din mack frågar man sig när du gång efter annan snackar en massa dynga om sossarna och deras förtroendevalda medans allt som borgarna gör är bra "låt den stackarn tjäna nåra kronor han utför ju ett väldans bra jobb"....
Herrn kanske skulle tänka sig för två gånger nästa gång du sprider dynga över dom som byggt det här landet.
Tack för ordet!.

Anonym sa...

Nja, att säga att sossarna byggt landet var väl lite förmätet, det är väl ändå vi tillsammans som gjort det. Dessutom har jag full respekt för vem du än röstar på, det är väl åndå det som är poängen med en demokrati. Du får tycka vad du vill, och jag får tycka vad jag vill. Ändå är vi alla vänner, det är väl en god ordning! Eller hur? Förresten har jag väl inte hackat på sossarna på länge? Det gjorde jag inte igår heller, bara konstaterade att sossarna håller på att skaffa sig MS. För det är väl hennes initialer...? Har du förresten kollat SAP's blogg, och vad de skriver?