lördag, augusti 25, 2007

Mer mustascher...

Jag har ju fått nya kollegor bland blogglänkarna på Magazin24.se, det är ju kul.. Roligast är C-J Linde, som tycks ha lite svårt att förstå att det knappast är konkurrens det är frågan om. Hur skulle det se ut om alla författare skrev samma böcker, eller filmproducenter gjorde samma filmer…. Inte så kul kanske? Men killen tycks ha ett stort självförtroende och ego, vårdar han sen Svenska språket lite bättre kan det nog bli riktigt kul att följa.

Sitter just o lyssnar på Carro kulstötning i VM. Är det inte lite konstigt att det är så tung bevakning av Friidrotts-VM, men inte av VM i Skägg & Mustasch? Jag vet redan nu att det kommer krylla av ABC, NBC, CNN och allt vad de heter under tävlingsdagarna, men inte är det någon SVT, SR, TV4 eller någon annan svensk radio/TV-kanal på plats. Strindberg hade nog rätt… Det är synd om människorna, som inte förstår vidden av ”The moustache movement”.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ego?

Ska det komma från dig, som gillar att droppa både den ena och andra informationen om vilka du träffat och vad du varit med om?

Ha ha

Nä Danne, du må vara största bloggaren, men du måste var lite ödmjuk

Anonym sa...

Mer mustasch åt folket. Japp, så är det.

Anonym sa...

CJ vårdar inte Svenska språket, men han verkar försöka vårda det svenska språket. För i Sverige är det bara namn (människor och platser med flera) och början på meningar som skrivs med stor bokstav.

Men jag ska dra med CJ på lite alkoprovning.