tisdag, januari 06, 2009

En gång till...

Medan jag höll på med veden lyssnade jag på radio, det mesta i nyhetsväg kretasde kring kriget i Gaza. Jag kan inte låta bli att fortsätta tycka om saken, och måste definitivt säga att jag inte tycker om saken. Jag hittade nedanstående på Youtube, det säger ju onekligen en hel del om Hamas cynism i sammanhanget, och vilken syn de har på vår framtid, barnen. För helvete!!! Låt barnen vara barn!!!



Jag fick en liten betraktelse på mailen också, kan ju vara något att fundera kring.

Ett fanatiskt religiöst parti vinner kommunalvalet på Öland och tar över ön så att svenska staten inte längre har kontroll. Partiet har som måtto att Sverige inte har rätt att existera och att alla svenskar skall ”kastas i Östersjön”. ”Vi ger oss inte förrän alla svenskar är döda”, säger Ölands innevånare.

Vidare kräver partiet att de ockuperade territorierna Skåne, Östergötland, Södermanland och Stockholm skall återlämnas till Ölandsborna.

Man börjar sedan från Öland avfyra hemmagjorda raketer mot fastlandet. Senare smugglar man in mera avancerade projektiler från Ryssland och Finland så att man kan potentiellt nå var sjunde svensk (dvs över 1,3 miljoner innevånare) i Kalmar, Norrköping, Linköping, Jönköping men också ända till Malmö och Stockholm. På alla dessa orter måste nu skolor, daghem och universitet stänga ner. Föräldrar i Kalmar, Växjö och Jönköping måste vara hemma och skydda sina barn för de 50-60 raketer som dagligen slår ner i dessa städer.

Ekonomin för privatpersoner och företag går nu i stå pga av dessa attacker och man får utstå dessa fasor dag in under sju års tid. Svenskar dör på vägen till jobbet, i skolan, på lekplatser och i sina sängar…

Det bankar nu på dörren. En man från Öland (det vet vi för han har en kasse med jordgubbar med sig och en solvända på kavajuppslaget) har körts upp av fyra andra Ölandsbor i en sliten Volvo 745 GL utan navkapslar (som står parkerad utanför) och han står nu utanför din dörr med en pistol och säger att han skall mörda hela din familj. Anledningen, säger han, är att ”du är ett jävla svenskt”.

Han skjuter genom dörren men skotten missar Dig, Din fru och dina 4 barn. Passagerarna i bilen hejar på och skriker ”Död åt svenskarna”.

Du ringer polisen som omedelbart kommer med en piketbil med sex poliser från Norrmalms polisdistrikt. Eftersom mannen är ensam så får (enligt en relativitetsprincip) bara en av polismännen gå ut för stoppa den fortfarande vilt skjutande mannen. Polisen tar upp sitt tjänstevapen.

Nu börjar demonstrationer i Oslo och Köpenhamn – alla dessa demonstranter är förresten avlägsna släktingar till mannen - kalla Dig och Polisen mördare eftersom Polisen har utbildning i att använda sitt vapen och dom är fler än vad han är…det är orättvist säger dom.

Det visar sig nu att anledningen att han vill döda Dig är inte bara att Du är svensk (men det är huvudanledningen) men att han också varit hyresgäst till ett lagerhus du ägt i Borgholm och det finns ouppklarade saker mellan Er.

Medan polisen står handfallen springer Ölandsmannen nu till i bilen och tar fram ur bakluckan (med hjälp av de andra passagerarna) en stor tung kulspruta. Han tar även med sig personen från baksätet (en liten pojke) som han håller framför sig. Han skjuter flera salvor med pojken som skydd (skrikandes ”Död att alla Svenskar”) och träffar din dotter svårt och hon faller ihop i en blodpöl. Polisen griper nu in och försvarar dig men träffar inte bara mannen utan även pojken som han håller framför sig..

Demonstranterna skriker “Mördare” åt dig och polisen! Passagerna i bilen kastar sten på er och gråter högljutt eftersom ”nu har dom ingen som tar hand om dom eftersom Du skadat deras släkting. Bensinen är slut och dom vet inte hur dom skall komma hem till middagen”. Allt detta är ditt fel skriks det. Det står några journalister längre bort. Dom hatar dig eftersom du bor i överklassförorten Stocksund och de börjar också skrika ”Mördare”. Någon journalist ringer också till TV och ber att Aktuellt omedelbart går ut med en begäran till alla att man skall hjälpa till att stoppa Dig och polisen från att använda Era vapen.

Ingen vet vad som skall hända, men du säger tydligt att Du kommer försvara dig mot galningen som nu krupit in under bilen och fortsätter skjuta mot ditt hus.

Notera dock att du faktiskt hade låst grinden mellan deras hus i Borgholm som ansluter till ditt kontor. Du har också stängt av deras el, gas och vatten. Du tyckte att dom istället kunde använda den stora grinden mot gatan och inte direktgrinden mot dig. Varför gjorde Du det? Jo, för ett år sedan skickade dom sin dotter på självaste midsommarafton med en present till Din granne. När dom öppnade dörren för henne, för att släppa in henne för att ge henne lite sill och potatis, sprängde hon sig med en hemmagjord bomb och dödade alla i huset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja låt barn vara barn.. kunde inte kolla klart på klippet du la in.. tycker de är helst sjukt.

Anonym sa...

Israel förkortar många oskyldiga barns liv genom sina attacker mot Gaza.
Eller blundas det för alla de bilderna?
Men jag håller med...Låt barn få vara barn - levande barn!